Hva vi KAN tilby

 

Reklame

Å kjøpe byråtjenester er ikke alltid så enkelt. Ved å gjennomgå dine behov som kunde, er det lettere for oss å anbefale det vi mener du egentlig har bruk for.

Det kan være vanskelig å stake ut hvilken retning du bør gå. Ved å henge behovene på noen knagger, sørger vi for å forankre designet i riktig strategi og mot relevant målgruppe.

 

 

Design

Design som virkemiddel

Innovasjon er en vesentlig betingelse for økonomisk vekst. Det viser seg også at de mest suksessfulle og kreative bedriftene benytter design for å fremme nettopp innovasjon. Det gjelder å tenkte nytt og helhetlig!

Ved å tenke brukervennlighet, identitet og innpakning som en helhet, gjør man et produkt eller en tjeneste mer attraktiv for brukeren. På den måten opererer man med helt andre konkurransefortrinn, som igjen gir merkbare resultater.

Designstrategi og merkevareplattformer

Det er ikke OM man bruker design, men HVORDAN man bruker design, som er avgjørende.

Logo og grafisk profil

Et navn er ikke nok. Man trenger en knagg å henge det på. En visuell merkelapp som gjør at mottakeren enklere husker og plasserer deg. Vi snakker profil, og vi tar gjerne samtalen med deg!

Magasindesign

Med forsiden som salgsplakat. Vi snakker magasindesign; å friste til et avbrekk … For påfyll, for kunnskap, for inspirasjon. Du skal glede deg til å åpne det, og du skal ikke bli skuffet!

Layout

Du vet hva du skal si, du vet hvordan du ønsker å si det, du mangler bare innpakningen. Et funksjonelt layout gjør budskapet ditt mer tilgjengelig for leseren, enten det gjelder en annonse, brosjyre, et prospekt eller en årsrapport. Noen ganger blir ord «bare ord». Vi mennesker er visuelle vesener; vi liker at ting presenteres for oss på en tiltalende måte. Da har du fanget vår oppmerksomhet.

 

 

De digitale løsningene

Vi hjelper deg med å finne og utvikle digitale løsninger som gir resultater. Å bygge en sterk merkevare på nett, krever nemlig en helhetlig forståelse for hvordan samspillet mellom de digitale kommunikasjonsflatene kan utnyttes.

Websider, e-handel, mobilsider, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, interaktive kampanjer og konkurranser. Fremmedordene er kanskje mange, men vi kan forsikre deg om at mulighetene er flere!

Les mer her

 

 

Trykk og print

Det vil alltid være behov for det mere håndfaste mediet. Trykk og print er en del den totale kommunikasjonen du gjør i din virksomhet.

Med lang fartstid i bransjen er dette et felt jeg KAN!